Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SPAŠAVANJA

Proglašen austrijskim policajem tjedna: Dječaka (3) po Alpama nosio na leđima čak šest sati

Foto: Twitter screenshot
1/3
07.08.2021.
u 09:30

Muškarci su nazvali hitnu pomoć kad su se izgubili, a policijski helikopter ih je pronašao na planini

Austrijski policajac Martin proglašen je ''policajcem tjedna'' nakon što je u akciji spašavanja na Alpama izgubljenog trogodišnjaka na leđima nosio čak šest sati. 

Kako prenosi Fenix Magazin, dječak je zajedno sa svojim ocem (32) i stricem (23) bio u Alpama kada su se izgubili na povratku s noćenja u kolibi. U akciji spašavanja sudjelovao je 21 gorski spasioc, pet policajaca te posada helikoptera. 

- Muškarci su nazvali hitnu pomoć kad su se izgubili, a policijski helikopter ih je pronašao na planini te je krenula akcija spašavanja.  Tijekom 6 sati spuštanja niz strmu planinu policajac Martin nosio je dijete, a muškarcima su pomagali spasioci, prepričali su iz austrijske policije ovaj hrabri pothvat. 

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
14:36 07.08.2021.

Bog puno toga dopušta da bi nam pokazao da vjerujemo jedni u druge jer uvijek je bilo i bit će dobrih ljudi. Većina....A oni drugi? I njima treba dati šansu jer možda shvate da i oni mogu na svoj način dobrotom uvijek pomoći. Svaki čovjek je 'heroj' ako pomogne samo jednom. Oni koji to rade svakodnevno cijeli život štiteći i spašavajući ljude oni su najbolji među nama. Najbolji...Ovog policajca nek dragi Bog čuva i dalje i da mu snage da se uvijek sretno vrati svojoj obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije