Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli ga

Priveden mladić koji je u nedjelju ranio Ližnjanca

eksplozija u Dubravi
Igor Kralj/PIXSELL
12.05.2010.
u 11:29

Prema neslužbenim informacijama, svemu je prethodila svađa i fizički sukob dvije skupine mladića.

PULA - Istražnom sucu uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom priveden je 21-godišnjak iz Rovinja kojeg se sumnjiči da je u nedjelju oko 4 sata hicem iz pištolja ranio Sašu Vrščaja (28) iz Ližnjana.

Sukob se dogodio ispred diskokluba Shakaka, a razlog za napad još se utvrđuje.

>>Mladić (28) iz Ližnjana ranjen hicem iz vatrenog oružja

Prema neslužbenim informacijama svemu je prethodila svađa i fizički sukob dvije skupine mladića. Rovinjac je pucao iz pištolja koji je posjedovao bez dozvole, a poslije pucnjave nagovorio je dvojicu Rovinjaca (21 i 23) da ga sakriju, zbog čega su po pronalasku pištolja zaradili kaznenu prijavu zbog pomaganja u kaznenom djelu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije