Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na obradi u policiji

Priveden maloljetnik osumnjičen da je prijetio Vladi i Josipoviću

'facebook-user-ff'
Arhiva VL
Autori: mrz/VLM, IČ/VLM
07.09.2012.
u 15:08

Napominjemo da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku i da je potrebno obaviti još niz dokaznih radnji – poručili su iz ministarstva

Splitska policija privela je maloljetnika za kojeg se sumnja da je putem Facebooka prijetio Vladi i predsjedniku Josipoviću. Korisnik pod imenom Cias Colossus Blatine u četvrtak je zaprijetio prvo da će "napraviti atentat na predsjednika Josipovića", a u drugom statusu napisao je "Ja i Ancola Sedlar dižemo zgradu Vlade u zrak". Vlada je nakon toga blokirala profil s kojeg su stizale prijetnje.

Doznajemo da je mladić koji je na obradi s područja Splita.

Iz MUP-a su potvrdili da se u policiji na kriminalističkom istraživanju nalazi jedna maloljetna osoba.

– Napominjemo da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku i da je potrebno obaviti još niz dokaznih radnji – poručili su iz ministarstva dodavši da će detaljnije izvijestiti nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja.

Komentara 33

DU
Deleted user
17:52 07.09.2012.

07.09.2012. u 16:55h flok je napisao/la: niti prijetnja, niti arlaukanje pred privatnim stanom spadaju u slobodu govora dakle, i one fejsbukare hvatajte ==========pa ne mogu ih prvo plaćati pa onda zatvarati. To bi bilo nemoralno -:)

Avatar rimaz
rimaz
17:53 07.09.2012.

Mali na računalu ima nelicencirani mozak. Biti toliko glup nije normalno za njegovu uzrast. Informatička nepismenost čini čuda, pa i biljeg za cijeli život.

BU
bubi400
17:48 07.09.2012.

flok---tko je to trebao dignuti optužnicu za te koji su dolazili Jadranki pod prozor....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije