Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACIO STOL

Pritvoren napadač iz Ivanić grada: Nasrnuo na zaštitarku i istrgnuo detektor metala

Posljedice incidenta u Centru za socijalnu skrb u Ivanić Gradu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
09.04.2021.
u 11:12

Uhvatio je portal detektora metala kojeg je istrgnuo i srušio prema vratima  da bi zatim došao i do prijemnog stola koji je uhvatio rukama i bacio prema zidu, javlja policija.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem. Radi se o jučerašnjem napadu na zaštitarku i djelatnike Centra za socijalnu skrb u Ivanić gradu. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi“ u pokušaju te „Oštećenje tuđe stvari“.

Naime, sumnja se da je 26-godišnjak 8. travnja 2021. godine oko 9.50 sati, nezadovoljan postupanjem zaposlenica, došao ispred objekta institucije u Ulici Franje Jurinca u Ivanić Gradu te je glasno izražavajući nezadovoljstvo krenuo prema ulaznim vratima. U tom trenutku na vratima se nalazila zaštitarka  koja ga je upozorila da ne može ući i zatražila da se udalji, a ujedno je i stala na ulazna vrata i na taj način mu blokirala ulaz. Osumnjičeni se oglušio na njene riječi  i fizički nasrnuo na nju, ugurao je u hodnik kako bi pokušao proći pored nje dok je ona i dalje ustrajala u sprječavanju njegovog odlaska prema uredima, pri čemu se on odupirao i tom prilikom je lakše ozlijedio. Nakon toga, s namjerom oštećenja prostora, uhvatio je portal detektora metala kojeg je istrgnuo i srušio prema vratima  da bi zatim došao i do prijemnog stola koji je uhvatio rukama i bacio prema zidu.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici - stoji u priopćenju policije.

 

Komentara 1

CO
Condorgrab
19:43 09.04.2021.

Eto, prvi čovjek koji je pokrenuo konkretnu reformu legla kriminala, nerada i korupcije i odmah ga uhapsilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije