Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI GLADNI

Prisjeo im roštilj kod prijatelja: Tražili ih da plate 40 funti pa se odjednom povukli u kuću

Roštilj
Pixabay
17.06.2023.
u 18:23

Ogorčena majka na kraju je pitala prijateljicu koja je također bila na roštilju treba li tražiti povrat novca, na što ju je ova upozorila kako domaćica pati od napadaja panike i anksioznosti.

Sunčano vrijeme izvuklo je prijatelje na vanjska druženja, što uključuje i svima omiljeno roštiljanje, ali ne prođe svako okupljanje uz roštilj dobro. Naime, jedna je majka u Velikoj Britaniji ostala gladna, ali i vrlo ljutita nakon što je sa suprugom i djecom bila na roštilju kod prijateljice, a na forumu za majke zatražila je savjet treba li tražiti povrat novca, prenosi Mirror. 

– Otišla sam na roštilj kod prijateljice koja je pozvala šest osoba i tražila od svakoga po 40 funti, u što je spadalo meso, povrće i pića, ali ne i alkohol – rekla je majka.

Domaćica i njen suprug imali su problema sa paljenjem vatre, a majka je primijetila kako su se jako iživcirali, što je rezultiralo neuspješnim roštiljanjem. Nakon što je uspjela ispeći nekoliko krilaca i kukuruza, domaćica je ušla u kuću, a za njom i muž.

VEZANI ČLANCI

– Nakon 20 minuta suprug je izišao iz kuće i rekao da bi bilo najbolje da svi odemo kući jer se domaćica ne osjeća dobro – ispričala je majka. Požalila se kako su svi otišli kući gladni, a sveukupno su platili 80 funti. Neki su ostali preneraženi pitajući se zašto je obitelj pristala ići s obzirom na pozamašnu cijenu. Jedna je osoba pitala: "Koji vrag! Po 40 funti?!?! Što je roštiljala, govedinu Wagyu?

Ogorčena majka na kraju je pitala prijateljicu koja je također bila na roštilju treba li tražiti povrat novca, na što ju je ova upozorila kako domaćica pati od napadaja panike i anksioznosti. Na kraju se ipak usudila pitati, a novac joj je na kraju poslao suprug domaćice. 

Članak je izvorno objavljen u lipnju 2021. godine

VIDEO Opasno područje puno minskih polja koje Ukrajinci moraju proći u protuofenzivi

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sokac sa drave
13:31 20.06.2023.

Tako to rade nasi zapadni prijatelji i saveznici takozvano drustvo u kojem se dobro osjecamo kazu nasi politicari.Nedavno sam pozvao nekoliko prijatelja sa zenama i djecom na rostilj ono standard bez kukuruza meso,kobasice,cevapi i sasljikPice isto standardno domaca rakija,pivo, gemistii sokovi za djecu .Zanimljivo goste nije nista kostalo a i zasto bi kada ce iduce rostiljanje biti kod nekog drugog iz tog drustva.Je da oni misle da smo mi druga klasa manjevrijednog naroda.a ustvari oni nam nisu ni do koljena nisu vrijedni naseg malog prsta.

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
21:18 17.06.2023.

Zahvaliti se i ostati kuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije