Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić:

'Prioritet će mi biti što dostupnija zdravstvena zaštita pacijentima te sačuvati ljudske resurse u zdravstvenom sustavu'

kujundžić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
18.10.2016.
u 22:15

Najavio je da će u zdravstvu nastojati popravljati sve što se da popraviti

Kandidat za ministra zdravstva Milan Kujundžić najavio je u utorak da će mu prioritet u radu biti što dostupnija zdravstvena zaštita pacijentima te sačuvati ljudske resurse u zdravstvenom sustavu.

"Prioritet će mi biti što dostupnija zdravstvena zaštita pacijentima te sačuvati ljudske resurse u zdravstvenom sustavu", izjavio je Kujundžić novinarima večeras, nakon razgovora s mandatarom vlade i predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem upitan što će mu biti prioriteti u radu.

Najavio je da će u zdravstvu nastojati popravljati sve što se da popraviti.

Istaknuvši kako poznaje većinu novih ministara koji imaju vrlo zavidne životopise, Kujundžić je rekao kako vjeruje da će nova vlada napraviti pozitivni pomak za hrvatski narod.

"Većinu znam i drugima sam vidio životopise. Imaju svi zavide životopise i vjerujem da su to sve ljudi koji znaju što je zajedništvo, dijalog, što su argumenti, što je rad, vjera i nada koja sada manjka hrvatskom narodu. Vjerujem da svi zajedno, narod i vlada, bez podjela mogu napraviti iskorak", kazao je.

Kandidat za ministra branitelja, koji je to bio i do sada, Tomo Medved izjavio je novinarima da će nastaviti raditi na realizaciji definiranih programskih područja.

Podsjetio je i da je zadnjih pola godine svoj rad usmjerio prema hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata i ispravljanju dugogodišnjeg lošeg odnosa prema njima. Smatra da su do sada napravili dobar posao i stvorili pretpostavku kako bi u idućem četverogodišnjem mandatu uspostavili potpuno drugačiji i odgovarajući odnos hrvatskog društva.

>> Plenković o ministrima: Radi se o kvalitetnom i stručnom timu. Ne očekujem potrese u HDZ-u zbog Hasanbegovića

Komentara 11

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:37 18.10.2016.

Prioritet ti je osobna korist i pare, znamo mi tebe jako dobro...

BJ
Ben Juda Talmudan
22:29 18.10.2016.

Kujundžija pamet u glavu.Nemoj samo da nam pokušaš amerikanizirati zdravstvo.Digni limite bolnicama jer je u njima kaos zbog financijske neimaštine.Sve je poremećeno,od međuljudskih odnosa pa nadalje.Javni zdravstveni sustav se sve više srozava zbog pokušaka privatizaciuje dijela resursa.Nadam se da ćeš zaustaviti tu havariju.

Avatar kravata
kravata
22:38 18.10.2016.

Ma nije ovaj gospodin za politicku fotelju koju je dobio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije