Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Udario oca, izašao u dvorište i nožem zaklao njemačkog ovčara

kuhinjski nož
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.12.2017.
u 14:00

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor

Policija je uhitila 40-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, nanošenja tjelesne ozljede i ubijanja životinja.

Na Badnjak je u obiteljskoj kući u Cvetlinu u Varaždinskoj županiji pijan nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu, a potom je uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će "ih sve poklati".

Otac je u strahu pobjegao iz kuće, a 40-godišnjak je izašao na dvorište i kuhinjskim nožem ubo u vrat njemačkog ovčara i usmrtio ga. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 3

LO
Long
15:46 28.12.2017.

Barem 5 godina.

IP
ispeci.pa.reci
17:20 28.12.2017.

alkohol je jedina ovisnost koja direktno nanosi zlo drugima oko sebe i sebi

VI
vidum
20:18 28.12.2017.

Bolje nego da je udario psa i zaklao oca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije