Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi prihvatiti

Nakon prekida joj poslao tisuće SMS-ova, zvao je više stotina puta

svađa
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
11.12.2017.
u 14:03

Sve to mu nije bilo dovoljno pa ju je i vrijeđao te joj je prijetio da će je osramotiti

Istražni zatvor i optužnicu zaradio je 40-godišnjak koji se nije htio pomiriti s prekidom ljubavne veze, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Optužen je za nametljivo ponašanje i to zato što je od kolovoza do studenoga 2017. ženi koja je s njim prekinula ljubavnu vezu na mobitel poslao više tisuća SMS poruka. Uz to ju je nazvao više stotina puta, tražeći da nastave ljubavnu vezu. Sve to mu nije bilo dovoljno pa ju je i vrijeđao te joj je prijetio da će je osramotiti tako što će objaviti njezine fotografije i snimke.

Žena se preplašila da bi joj mogao nauditi, pa ga je prijavila, nakon čega je uhićen i pritvoren, a produljen mu je i istražni zatvor u kojem je od uhićenja. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Pogledajte i galeriju pucnjave kod Zagreba:

svađa
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije