Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILA POLICIJI

Nataša Božić: Kritika je poželjna, uvrede toleriram, ali prijetnje neću

nataša božić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
11.12.2017.
u 14:51

U emisiji je postavila pitanje vezano uz oduzimanje odličja onima koji su osuđeni za ratne zločine

- Osim što prijetnje doista doživljavam kao ugrozu sigurnosti prijavu sam podnijela jer želim da oni koji prijete i siju mržnju iz sigurnosti svoje sobe - osjete posljedice. Dosta je mržnje po društvenim mrežama, poručila je voditeljica i urednica na N1 televiziji Nataša Božić, javlja N1.

Ona je prijetnje nakon emisije "Točka na tjedan" prijavili policiji. U emisiji je postavila pitanje vezano uz oduzimanje odličja onima koji su osuđeni za ratne zločine

- Kritika je poželjna, uvrede toleriram, ali prijetnje neću - prijavit ću svaku! Novinari su svugdje meta napada, civilizirane zemlje to rigorozno kažnjavaju i isto očekujem od Hrvatske', pojasnila je Božić.

Komentara 10

DG
djurdjica.gasparic
15:37 11.12.2017.

Poštovana gospođo Božić, uopće mi nije jasno kako vi sebe smatrate novinarkom. Ima ih more potpu vas u ovom našem malom prostoru . Ne zamjerite, ali kad gledam vaše emisije N1, ona me neodoljivo podsjeća na još jednu TV kuću iz početka 90-tih, JUTEL. Eto tako doživljavam Vaše novinarske uratke. Da li ste ikad pregledali emisiju poslije snimanja? Da li ste vidjeli da pitate i istodobno nudite odgovore? Da li ste ikad, ne samo Vi, nego i Vama slični "novinari" pogledali uratke vaših prethodnika, koji su profesionalno i normalno obavljali svoj posao. To je stara garda, ali ipak ima još jedna novinarka kojoj svaka čast, a to je gospođa Ivana Petrović sa NOVE TV-e. Ona je za sve vas nedostižan uzor. Profesionalizam koji se već dugo nije vidio ovdje kod nas. A Vi gospođo Božić samo hvalite lijevicu, jer jedino na način da stvarate skandale, Vi možete doći do izražaja koliko-toliko. Samo šteta što onda nekom popuste živci i pošalje prijetnje. Mislim da tako ne misle, ali Vi imate pravo to prijaviti Policiji. Samo, da li možete odgovoriti, iako mi baš i nije simpatična, kako to da kad se gospođi Željki Markić šalju poruke smrću, to je sloboda govora a u drugim situacijama ili kada se radi o drugim osobama, onda nije. Tu ipak nekaj ne štima. Ja sam protiv prijetnji bilo kome, svatko ima pravo iznjeti svoj stav. Ali onda neka to stvarno bude svatko, a ne da i tu bude selekcija. A tko nam je ono načelu HND-a? Lijep pozdrav

Avatar mofo
mofo
16:16 11.12.2017.

Ne kužim šta će joj spominjanje Plenkovića? Jel joj on prijetio? Samim tim ona iznosi svoje ideološko opredjeljenje kojeg ne može sakriti niti ignorirati kao "novinarka".

DU
Deleted user
15:33 11.12.2017.

Rekao bi drug Klarin: 'Novinarka iritira i namjerno provocira svekoliku javnost pa se ovakve i slične reakcije mogu očekivati i dalje.'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije