Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo

U obiteljskoj kući rukama zadavio suprugu

lisice, uhićenje
Duško Jaramaz/Pixsell
16.12.2017.
u 13:09

Nakon što je 55-godišnjak ispitan na tužiteljstvu doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Osijeku koji mu  je  odredio jednomjesečni istražni zatvor

Muškarac (55) kazneno  je prijavljen zbog ubojstva supruge, a Županijsko državno  odvjetništvo u Osijeku protiv njega je pokrenulo istragu. Sumnjiči ga  se  da je 12. prosinca oko 12 sati u obiteljskoj kući u Krčevini rukama za vrat uhvatio svoju  51-godišnju suprugu. 

Ona se počela gušiti te je uskoro preminula na mjestu događaja. Nakon što je 55-godišnjak ispitan na tužiteljstvu doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Osijeku koji mu  je  odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 3

LU
Lujo123
11:34 17.12.2017.

a kaj ju je trebal zadaviti nogama?! Imate li pri ruci (možda) podatak koliko su muževa žene zaklale noževima u zadnjih par godina?

LU
Lujo123
11:34 17.12.2017.

a kaj ju je trebal zadaviti nogama?! Imate li pri ruci (možda) podatak koliko su muževa žene zaklale noževima u zadnjih par godina?

GE
geez
14:09 16.12.2017.

ponavljanje djela? je li on LDS, sa vise od jedne supruge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije