Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Prijeteći nožem i skalpelom orobio 10 ljekarni i odnio 7400 eura

Karlovac: Muškarac uz prijetnju oružjem oplja?kao ljekarnu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
06.06.2023.
u 08:17

Nakon što je uhićen i ispitan na tužiteljstvu, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela

J.R. (37) završio je iza rešetaka jer ga se sumnjiči da je od sredine ožujka 2023. pa do kraja svibnja 2023. počinio devet razbojstva i jedan pokušaj razbojstva zbog čega je protiv njega pokrenuta i istraga. Meta su mu bile ljekarne  na području Črnomerca, Dubrave, Maksimira, Medveščaka i Trešnjevke.

POVEZANI ČLANAK:

Sumnjiči ga se da bi tijekom popodneva i večeri  dolazio do ljekarni. Nakon što bi ušao, zaprijetio bi, uglavnom nožem, zaposlenicama, tražeći novac. No u jednom slučaju je umjesto nožem prijetio skalpelom, a u drugom samo verbalno.  

Preplašeni zaposlenici kojima je prijetio, uglavnom bi mu dali novac, no u nekoliko navrata i sam je uzeo novac iz blagajni, prije no što bi pobjegao. Ukupno je odnio oko 7400 eura. Nakon što je uhićen i ispitan na tužiteljstvu, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO Radnik Dumovca dvije zmije zatekao u ljubavnom klinču u podrumu, romantiku nastavljaju u prirodi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije