Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANJSKA POLICIJA

Prijavili su voditelja kluba i prijatelja koji mu je priskočio pomoći

Igor Zečević
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
28.01.2014.
u 20:00

Igora Zečevića pretukli su policajci u civilu kad je išao na zahod Goran Ferbežar/PIXSELL

– Upravo sam se vratio sa snimanja glave, i dalje imam vrtoglavicu i glava me sada jako boli. Javljaju mi se prijatelji i daju mi potporu te kažu da je cijeli grad uz mene. To me bodri da nastavim i podnesem privatnu tužbu protiv policajaca koji tuku nedužne u županjskim kafićima kako bismo stali na kraj tom nasilju – kaže Igor Zečević, koji tvrdi da su ga 19. siječnja u diskoklubu Kum u Županji bez ikakva povoda pretukla dvojica policajaca u civilu.

Da stvar bude gora, policajci su u cijelom incidentu, odnosno premlaćivanju nedužnih gostiju kluba, prijavili, i to za napad na službenu osobu, samo dvije osobe – jedan je Igorov prijatelj koji mu je priskočio u pomoć kad su ga na podu cipelarili, a drugi je voditelj Kuma koji je razdvajao ratoborne nasilnike i njihovu žrtvu. Naravno, policajci su bili u civilu, a kako se nisu odmah predstavili, Zečevićev prijatelj i voditelj kluba nisu mogli znati s kime imaju posla u početku. No, to policajce nije spriječilo da ih ipak prijave.

Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, potvrdio je da su u ponedjeljak kasno popodne primili prijavu Igora Zečevića.

>> Policajac iz Karlovca dobio otkaz zbog premlaćivanja mladića

Komentara 1

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
21:56 28.01.2014.

Ukoliko se dokaže da su ovi policajci krivi, ministar treba dati ostavku jer do sada nije ništa poduzeo kako bi to rasvijetlio. Koliko sam shvatio čak ni unutarnja kontrola MUP-a se nije udostojila da ispita tu dvojicu bez obzira na sve medijske napise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije