Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐEN

Prijatelja ubo u ruku pa sebe porezao po ruci

Policija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.09.2015.
u 12:46

Druženje T.Z. (26) i D.T. (24) u noći na nedjelju nije baš najsretnije završilo

Druženje  T.Z.  (26)  i  D.T.  (24) u noći na nedjelju nije baš najsretnije završilo. Dvojica mladića bila su u kući T.Z. u Dalmatinskoj ulici u Ivanić Gradu. U nekom su se trenutku porječkali i u 02.20 izašli u dvorište ispred kuće.

Prepirka se nastavila, a u jednom trenutku T.Z. je nožem ubo u ruku D.T.  Nakon  toga je sebe porezao po ruci. Hitna pomoć je D.T. odvezla u KB Dubrava gdje je ustanovljeno da je lakše ozlijeđen, a T.Z. je nakon ispitivanja na policiji prevezen u Vrapče.

Komentara 1

KA
kajinx
15:33 06.09.2015.

Još jednom, piše se: uboo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije