Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Iz Dunava izvukli tijelo 4-godišnjaka. Sumnja se da je i tijelo majke u rijeci

Dunav, tragedija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/8
01.09.2017.
u 16:09

Tijekom današnjeg dana, oko podneva, kod Vukovara je iz Dunava izvučeno mrtvo tijelo 4-godišnjeg djeteta

Umjesto opuštajućeg, sunčanoga dana lagana šetnja uz obalu Dunava, kod Vukovara, pretvorila se u pravu tragediju. Tijekom jučerašnjeg dana, oko podneva, kod stare klaonice u Vukovaru iz Dunava je izvučeno mrtvo tijelo 4-godišnjeg djeteta. U trenutku kada smo došli na lice mjesta pripadnici HGSS-a i ronioci tražili su još jedno mrtvo tijelo u vodi.

- Postoji mogućnost da se još jedna osoba nalazi u Dunavu. U tijeku je očevid i poduzimanje svih mjera i radnji s ciljem pronalaska i druge osobe. Po okončanju očevida slijedi dopuna informacije, stoji u priopćenju koje je jučer novinarima proslijeđeno iz PU vukovarsko-srijemske.

Dunav, tragedija
1/18

Prema neslužbenim informacijama tragedija kod stare klaonice dogodila se nešto prije 11 sati. Šture i nepotpune informacije kažu kako su s dječakom bili njegova majka i baka. Navodno kako je dijete hodalo i igralo se uz obalu Dunava te je u jednom trenutku palo u vodu. Kako bi ga izvukla iz vode u Dunav je odmah skočila i njegova majka.

Na obali su pronađene i papuče koje je nosila. Nažalost, matica Dunava je uz desnu stranu veoma jaka, a Dunav mutan, tako da je potraga bila neuspješna. Tijelo djeteta pronađeno je nizvodno nekih par stotina metara gdje ga je uočio ribar. Ubrzo se na mjestu tragedije pojavila i hitna pomoć koja je pokušala reanimirati dječaka ali su mogli dijagnosticirati samo njegovu smrt.

Tijelo djeteta potom je prevezeno na Odjel patologije gdje će biti obavljena obdukcija. Kako doznajemo baka, koja je bila u to vrijeme s dječakom, prevezena je u PP Vukovar. Međutim, kako je u stanju šoka za sada je teško doći do bilo kakvih suvislih informacija koje bi pomogle da se rasvijetli slučaj ali i dozna tko je zapravo bio još s njom.

Dunav, tragedija
1/5

Navodno kako cijelo vrijeme u policiji ponavlja „moje drugo dijete“ tako da se ne zna što govori niti na koga misli. Još uvijek se ne zna niti identitet stradaloga dječaka. U isto vrijeme provode se radnje kako bi se pronašlo drugo tijelo ako ono uopće postoji. Potragu otežava jaka struja ali i niz brodski barži koje se nalaze na tome dijelu obale. Tu su i nakupine granja tako da voda tijelo može odvući bilo gdje.

Komentirajući ovu tragediju stariji Vukovarci još jednom ponavljaju kako Dunav donosi brojne blagodati ali i da uvijek surovo kažnjava neopreznost te da svake godine uzme barem jedan ljudski život.

Ključne riječi

Komentara 18

KR
krkinjos
15:40 01.09.2017.

ovo je tuga..kakvi crveno-crni su sad bitni..😓

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:48 01.09.2017.

Baš ovi koji jedva čekaju ovakve nesreće za svoje likovanje i moralne prodike, najčešće podržavaju zločinačku komunističku ideologiju, koja je donijela genocid i nezapamćenu patnju i žrtvu, kako hrvatskom, tako i svim drugim narodima neslavno propale Džamahirije..

NJ
nada.jurincic
19:24 01.09.2017.

Užas,užas...pa zašto se ne biva oprezan s ditetom blizu opasnosti,dite je dite,zaigra se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije