Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primio infuziju

'Jako veliki miš': Štakor ugrizao dječaka (6) u centru Osijeka

štakor
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
25.08.2017.
u 23:35

Odmah sam ga odvela k liječniku, ruka mu je previjana i dobivao je terapiju u dnevnoj bolnici, kaže dječakova majka

Šestogodišnjeg dječaka koji se igrao u centru Osijeka za ruku je ugrizao - štakor.

Kako piše Glas Slavonije, incident se zbio prije 20-ak dana na Trgu slobode. Roditelji su odmah reagirali i odveli dijete u bolnicu. Iako su dječakovi nalazi dobri nakon što je višekratno primio infuziju, roditelji i dalje strahuju za njegovo zdravlje.

- Igrao se s prijateljem skrivača i pritom se skrio iza jedne od posuda za smeće. Ondje je bio štakor koji je skočio i ugrizao ga za ruku. Došao mi je reći što se dogodilo, opisao mi je “da ga je ugrizao jako veliki miš”. Odmah sam ga odvela k liječniku, ruka mu je previjana i dobivao je terapiju u dnevnoj bolnici. Iako liječnici kažu da nema mjesta strahu od mišje groznice, ipak i dalje strahujem da je štakor bio zaražen nekom bolesti koja se manifestira tek nekoliko tjedana od ugriza – rekla je dječakova majka.

Glas Slavonije piše kako je invazija glodavaca već godinama veliki problem u Osijeku, posebice ljeti.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
posluzitelj
00:42 26.08.2017.

Navodno su u Njujorku jednom malom kojega je ugrizao stakor, isplatili 3 miijona dolara. Primio je 7 litara infuzije. Za takav slucaj u Osijeku bi mogli dobiti bar 300 tisuca. To da, u Njujorku su to prijavili isti dan...nisu cekali da prodju 3 tjedna.

LA
lazio
09:05 26.08.2017.

Odkud Stakori u Evropskoj uniji..

DU
Deleted user
00:20 26.08.2017.

Da nije možda Glavaš, isprobavao protezu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije