Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U mjestu Budak

Fotografija dječaka koji vatrogasce nudi keksima mnoge je ganula do suza

Foto: Facebook/ Vatrogasci - Oni su naši heroji
23.08.2017.
u 15:05

Gesta dječaka Franka bila je spontana, ispričala je njegova mama za 24 sata i rekla kako dječak obožava vatrogasce i vatrogasna kola

Na Facebook stranici Vatrogasci - Oni su naši heroji objavljena je fotografija na kojoj dječak nudi keksima umorne i iscrpljene vatrogasce koji su ovih dana imali pune ruke posla.

Fotografija je snimljena u selu Budak u Zadarskoj županiji, a gesta dječaka ganula je do suza pratitelje ove Facebook stranice.

 

 

Ekipa 24 sata posjetila je mjesto Budak i upoznali su malenog dječaka koji se zove Franko Brčić i s roditeljima je na odmoru u mjestu Budak. 

- Franko voli vatrogasce i vatrogasna kola, a rekao je da će i on biti vatrogasac. Ne boji se vatre, a ne voli ni kekse, Franko im je spontano ponudio desert - ispričala je za 24 sata Frankova mama. 

Komentara 43

IM
Immanuell
15:31 23.08.2017.

Ma lijepo od njega, ali mora da se toga sam sjetio i još pred kamerom......

Avatar soliloquy
soliloquy
17:32 23.08.2017.

Hmmm dječak "obožava vatrogasce i vatrogasna kola" i baš je pukim slučajem u njegovom selu usred vukojebine planuo požar. Da se mali zove Jovo već bi bio na obavijesnom razgovoru.

KA
kamenjar0404
15:39 23.08.2017.

Bracu jugovic i ovog ekstra balkanskog hrvata pod hitno zatvoriti zbog govora mrznje i nagovaranja na zločin protiv Hrvatske !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije