Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U OGULINCU

FOTO Stravični prizori s mjesta tragedije kod Velike Gorice: Među troje poginulih i dijete

U prometnoj nesreći kod Velike Gorice poginule tri osobe
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
07.05.2022.
u 20:05

Promet je na tom dijelu prometnice obustavljen te se odvija autocestom A11, od prometnog čvora Lekenik do prometnog čvora Busevec.

U subotu oko 17 sati došlo je do prometne nesreće kod Velike Gorice, u mjestu Ogulinec, javila je PU zagrebačka. 

Tijekom slijetanja osobnog automobila smrtno su stradale tri osobe. Promet je na tom dijelu prometnice bio obustavljen te se odvijao autocestom A11, od prometnog čvora Lekenik do prometnog čvora Buševec. 

Večernjem je neslužbeno potvrđena i informacija da se među poginulima nalazi i jedno dijete. Prema informacijama s terena, postoje pretpostavke da je osoba koja je vozila automobil izgubila nadzor, a može se vidjeti i da je vozilo udarilo u mostić koji je ondje relativno nedavno postavljen. Ne radi se, saznajemo, o dionici ceste na kojoj se često događaju prometne nesreće. 

Jutarnji neslužbeno doznaje da su poginula dva brata te sinčić suvozača vrtićke dobi te da su podlegli stravičnim ozljedama nakon što su ispali iz vozila.

 

Komentara 3

Avatar Mario1000
Mario1000
20:14 07.05.2022.

Ništa cudno kaki sumahera po zagrebu voza aute ,malo i ginu

VA
valides
22:49 07.05.2022.

Kakvi krepili voze aute premalo je mrtvih !

VJ
vjeko68
23:30 07.05.2022.

Policija kaze sklizak kolnik i neprilagodjena brzina ... ovo poslijednje je kljucno. Ogranicenje 70 i vozi se 70 km/h i ljeti i zimi i po kisi i po snijegu i td. Stanje vozila je takodje kljucno, prosao si na tehnickom, gume su na granici dozvoljenoga, kocnice takodje, ali vozi se kao da su skroz nove ... Ovaj nesretni slucaj necu komentirati nego govorim opcenito. Ljudi prilagodite voznju uvjetima na kolniku, umoru, godisnjem dobu, stanju vozila i slicno, ... nemojte biti robovi brzine. Mozda cete ustedjeti par minuta no stavit cete na kocku zivote svojih najdrazih, ostalih ucesnika u prometu i svoj vlastiti. Cuvajte se i Bog ce vas cuvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije