Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnica

Preživjela ubod u lubanju nožem duljim više od 12 cm

'noz01_nnn_bih_260811'
Arhiva VL
20.10.2012.
u 08:56

Nije poznato koliko je oštrica noža prodrla duboko do glavnih živaca, no Kineskinja je priznala da ne osjeća nikakve tegobe.

Kineskinja Zhang Lan probola je vlastitu lubanju nožem dugim najmanje 12 centimetara, ali je preživjela bez ijedne ozbiljnije ozljede. Lan, koja je psihički bolesnik, uzela je oštar nož i zabila ga u vlastitu glavu u vrijeme dok nitko od članova njene obitelji nije pazio na nju, donosi Mail.

Nakon samoranjavanja, pohitala je u obližnju bolnicu, ali su je tamo odbili jer su dva liječnika koja su joj mogla pomoći bila previše uplašena da bi je liječili.  Liječnici su, naime, bili zabrinuti svojom nemogućnošću da izvade nož iz lubanje bez izazivanja veće zdravstvene štete za nesretnu ženu.

Na pružanje pomoći morala je otići u stotinjak kilometara udaljenu bolnicu u koju su je primili tri sata nakon što je uzela nož i nanijela si rane. Pet dana nakon operacije i uklanjanja noža, Lan je puštena kući. Nije poznato koliko je oštrica noža prodrla duboko do glavnih živaca, no Kineskinja je priznala da ne osjeća nikakve tegobe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije