Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Prepoznajete li ovog muškarca? Iz auta je ukrao torbicu s karticama i kupovao

Foto: PUZ
1/2
14.06.2022.
u 14:01

Nepoznati je muškarac starosti oko 25 do 30 godina, visine oko 180 cm, odjeven u gornji dio crne trenirke s kapuljačom na glavi, crne hlače te je na nogama nosio sivo-crvene tenisice

Zagrebačka policija traži muškarca koji je između 30. travnja i 1. svibnja 2022. godine od 12.30 do 5.30 sati u Zagrebu u Ulici Aleksandra Alagovića,  počinio kaznena djela krađa i računalna prijevara na način da je iz osobnog automobila Honda Civic zagrebačkih registarskih oznaka otuđio torbicu s dokumentima i bankovnim karticama. Nakon toga, s otuđenim bankovnim karticama je na benzinskim postajama na Langovom trgu i Miramarskoj cesti obavio više novčanih transakcija.
 
Nepoznati je muškarac starosti oko 25 do 30 godina, visine oko 180 cm, odjeven u gornji dio crne trenirke s kapuljačom na glavi, crne hlače te je na nogama nosio sivo-crvene tenisice.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.
 
- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192 - objavila je PU zagrebačka. 

VIDEO Policija i USKOK oglasili se oko velike akcije! Uhićen bivši gradonačelnik Petrinje. Odvjetnik: Dumbovića se tereti da je pogodovao sinu

Ključne riječi

Komentara 4

KL
Klavocin
15:54 14.06.2022.

Ivošević iz st treba mu za advokata

SA
sanikol
14:51 14.06.2022.

Zar je moguće da ga tražite nakon 1,5mjeseca. U međuvremenu se je vjerojatno operirao i postao žensko.

Avatar Potegni!
Potegni!
14:17 14.06.2022.

Još jedan član stranke Pametno! U prostorije Pametno/Centar pa provjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije