Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLA S BENZINSKE

VIDEO I ovo se počelo događati: 'Jeftinije joj je platiti kaznu nego gorivo'

Youtube
12.06.2022.
u 17:24

Slučaj je prijavljen policiji.

Neobična krađa dogodila se u Bosni i Hercegovini. Djevojka je pobjegla u subotu što joj je radnik napunio rezervoar automobila za 200 konvertabilnih maraka ( oko 769,23 kn) na benzinskoj pumpi Tioil u Han Pločama.

Vlasnik Tihomir Matošević ispričao je za Avaz.ba kako to nije rijedak slučaj i to ne samo na toj benzinskoj postaji, već i na ostalima u BiH.

- Nisam šokiran ovim. Nije ni prvi ni posljednji put da se ovako nešto desi. Dobro pišu u komentarima, jeftinije je sada natočiti 200 KM goriva i kaznu platiti 150 KM. Još u prvih sedam dana ima mogućnost platiti 50 posto niže. Za 75 KM kazne dobije 200 KM goriva. Na kraju, samo mi ostanemo oštećeni. Mogu samo reći da nije točno da se taj iznos skida radniku s plaće. Preduzeće snosi taj trošak - rekao je Matošević.

Slučaj je prijavljen policiji.

VIDEO: Zagreb: Dojava o bombi u Arena centru

Ključne riječi

Komentara 15

PO
posusak1
18:30 12.06.2022.

čista laž i obmana od strane levičarskih medija, sve za poziv na anarhiju. Krađa je kazneno dijelo i može se i zatvor dobiti, pa nek pribaju...

Avatar anti azovac
anti azovac
18:30 12.06.2022.

ko piše ove gluposti, pored kazne mora i da nadohnadi štetu koju je učinila, odnosno da nadohnadi ukrađeno gorivo.

Avatar joshan
joshan
20:28 12.06.2022.

treba i one lopove kaznit,koji su doveli do ovakvih cijena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije