Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD TEŠKIH POSLJEDICA

Preminula deveta žrtva masovnog ubojice iz Mladenovca

Ubojica Uroš B.
Foto: MUP
1/3
24.06.2023.
u 08:54

Gotovo su se dva mjeseca liječnici borili za život mladića, koji je zbog komplikacija bio prebačen u beogradsku bolnicu.

Mladić P.M. koji je zadobio teške tjelesne ozljede u masovnoj pucnjavi koja se dogodila početkom svibnja u Srbiji preminuo je. On je deveta žrtva masakra koji se dogodio u mjestima Malo Orašje i Dubona, javljaju srpski mediji. Nakon gotovo dva mjeseca su se liječnici borili za život mladića, koji je zbog komplikacija bio prebačen u beogradsku bolnicu.

Podsjećamo, nakon što je 21-godišnjak U.B te kobne večeri 4. svibnja u selu Malo Orašje ubio petero mještana, od kojih je najmlađa žrtva imala 15 godina, nastavio je prema selu Dubona gdje je ubio još tri osobe, a među njima i policajca. Dok je mladić bježao policiji to jutro, ušao je u taksi gdje je bila i mlada trudnica koju je 21-godišnjak navodno planirao ubiti, držeći u rukama bombu.

VEZANE VIJESTI:

Mladić U.B je priveden 5. svibnja, a nakon toga su privedeni i članovi njegove obitelji. Masakr u Duboni dogodio se samo jedan dan nakon školske pucnjave u Beogradu, koja je zaprepastila javnost zbog dobi ubojice i njegovih žrtvi.

 >> VIDEO Objavljena snimka potrage za ubojicom iz Mladenovca: U velikoj akciji sudjelovalo preko 600 ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije