Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet sad-u

Predsjednik Josipović na Sveučilištu Harvard

ivo josipović
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
10.02.2011.
u 21:38

S radošću sam prihvatio i poziv s Harvarda gdje će biti korisnih susreta i razgovora s mladim ljudima, poručio je Josipović.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović nakon dvodnevnog boravka u New Yorku, gdje je sudjelovao na konferenciji o petnaestoj godišnjici Daytonskog sporazuma koju je organizirala zaklada bivšeg predsjednika Billa Clintona, u četvrtak je doputovao u Boston.

Večeras će se sastati s hrvatskim studentima i profesorima koji studiraju i rade na Sveučilištu Harvard.

U petak ujutro na pravnom fakultetu Harvard sveučilišta Josipović će održati predavanje o pristupu Hrvatske Europskoj uniji i o stanju u regiji.

- U rujnu sam gostovao na sveučilištu Columbia u New Yorku i bio zam zadovoljan odazivom studenata i profesora te njihovim pitanjima koja su mi omogučila da ih kroz odgovore bolje informiram o političkoj, pravnoj i gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj. S radošću sam, stoga, prihvatio i poziv s Harvarda gdje će biti korisnih susreta i razgovora s mladim ljudima koji, nadam se, nakon studiranja na jednom od najkvalitetnijih sveučilišta u svijetu planiraju povratak u Hrvatsku gdje mogu primjeniti svoja znanja, poručio je Josipović.

Predsjednik se nakon petodnevnog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama vraća u subotu u Hrvatsku.

Komentara 42

KU
kumajela
00:07 11.02.2011.

Je li rekao da dolazi iz regiona i govorio na tečnom srpskom, kojim je pisao svoje radnje 1994. negirajući Hrvatsku. Fuj.

KU
kumajela
00:08 11.02.2011.

Kakva znanja im misli prenijeti? Negromantska?

MA
maraosta
23:00 11.02.2011.

Miške ti si z marsa opal.Hrvatsku vode inteligentni smradovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije