Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluke s Pantovčaka

Predsjednica pomilovala Leona Sulića i Danka Seitera

Leon Sulić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
02.02.2016.
u 11:40

Za izrečenu kaznu zatvora od godinu i 10 mjeseci zbog kaznenog djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju Sulić je oslobođen od izvršenja neizdržanoga dijela zatvorske kazne.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović donijela je odluke o pomilovanju, među ostalim, Leona Sulića, poznatog iz afere Croatiabus, te Danka Seitera, osuđenog zbog zlouporabe ovlasti i položaja u slučaju Karlovačka banka, objavljeno je u Narodnim novinama.

Za izrečenu kaznu zatvora od godinu i 10 mjeseci zbog kaznenog djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju Sulić je oslobođen od izvršenja neizdržanoga dijela zatvorske kazne.

Seiteru je preostala kazna od godinu dana zamijenjena uvjetnom osudom i rokom kušnje od 2 godine.  

>>L. Sulić zbog zdravlja tražio još blažu kaznu od pet godina zatvora

>>Suliću dvije godine zatvora zbog malverzacija oko kupnje stana

Komentara 75

NE
neboiznadzagreba
11:54 02.02.2016.

Hoće li pomilovati i Ivana Benka, bivšeg branitelja koji je pljačkao vile bogatih, ili je ovaj čin milosti rezerviran samo za bogate, koji su opljačkali sirote?

ZV
Zvonko60
12:06 02.02.2016.

Bravo za Predsjednicu.. Nadam se da će i mene pomilovat. A tko miluje radnike

CR
crocodil
12:15 02.02.2016.

Predsjednica radi. Za sve bi bilo bolje da ništa ne radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije