Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA NA FACEBOOKU

Predsjednica obilježila tri godine mandata: 'Učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje'

Kolinda Grabar-Kitarović u Bedekovčini
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
19.02.2018.
u 21:57

U objavi je napisala kako tu 'časnu dužnost' obnaša u interesu svih građana

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na današnji je dan prije tri godine započela svoj predsjednički mandat, a ove obljetnice prisjetila se na Facebooku.

U objavi je napisala kako tu 'časnu dužnost' obnaša u interesu svih građana te da će do kraja mandata učiniti sve kako bi zaustavila iseljavanje i preokrenula demografske trendove.

Sjetila se i blokiranih te je poručila kako će učiniti sve da im omogući novi početak.

- Na današnji dan prije tri godine započela sam mandat Predsjednice Republike Hrvatske. Tu časnu dužnost obnašam u interesu svih hrvatskih državljana, kako u Domovini, tako i u iseljeništvu. 

Do kraja mandata, u suradnji s Vladom RH, učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje mladih i preokrenuli negativne demografske trendove, kako bismo građanima s blokiranim računima omogućili novi početak, a podjele iz prošlosti pretvorili u zajedništvo za bolju budućnost - napisala je na Facebooku.

Pogledajte i galeriju: Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić na Velikoj skupštini SNV-a

Kolinda Grabar-Kitarović u Bedekovčini
1/23

Komentara 137

ET
etrao
22:40 19.02.2018.

Prvi sljedeci potez koji mora povuci je zsistaviti sramotu s konzulom u New Yorku i odbiti potpisati!

DU
Deleted user
22:17 19.02.2018.

što se mene tiče nije zavrijedila ni komentar.

DU
Deleted user
22:30 19.02.2018.

Predsjednice, samo šalji u naše ambasade što više ovakvih "domoljuba" poput Blažekovića, sve ću ti i dalje vjerovati.Ima ih još jako puno.I još me možeš usput i uvjeriti da sam se ja za to borio u Domovinskom ratu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije