Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA HOTMAIL

Predsjednica najavila razgovor s premijerom

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
14.05.2018.
u 15:16

Afera "Hotmail" u čijem je središtu Martina Dalić nastavljena je u ponedjeljak objavom nove prepiske tzv. Grupe Borg, nakon čega je oporba na adresu Dalić i Plenkovića uputila žestoke kritike, zazivajući raspisivanje novih izbora.

Neposredno prije nego što je u Zagrebu potpredsjednica vlade Martina Dalić podnijela ostavku, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila je u Mostaru kako će o tome razgovarati s premijerom Andrejom Plenkovićem čim se vrati u Hrvatsku.

"Ne bih htjela spekulirati o tome pitanju. To su hipotetska pitanja u ovome trenutku. Pričekajmo što će reći premijer i potpredsjednica vlade Dalić na presici", rekla je predsjednica u izjavi za medije nakon što je na mostarskom sveučilištu održala predavanje o ulozi Hrvatske u proširenju Europske unije na Zapadni Balkan.

Dodala je da će o krizi u vladi razgovarati s premijerom Plenkovićem u Zagrebu.

"Ja ću svakako razgovarati s premijerom čim se vratim u Hrvatsku. Vidjet ćemo nakon toga što dalje", rekla je Grabar-Kitarović.

Predsjednica Garbar-Kitarović, koja iz zemlje izbiva od četvrtka navečer, jer je nakon završetka službenog posjeta Portugalu produžila u višednevni posjet BiH, još nije komentirala aferu Hotmail

Potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić podnijela je u ponedjeljak ostavku zbog afere "Hotmail", objavili su premijer Andrej Plenković i Martina Dalić na konferenciji za novinare u Banskim dvorima.

Afera "Hotmail" u čijem je središtu Martina Dalić nastavljena je u ponedjeljak objavom nove prepiske tzv. Grupe Borg, nakon čega je oporba na adresu Dalić i Plenkovića uputila žestoke kritike, zazivajući raspisivanje novih izbora.

Komentara 23

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:28 14.05.2018.

Plenković je postavio Dalić, Plenković je SVE ZNAO,Plenković ju je štito svo vrijeme! Zašto je morala otič ako nema krivnje??? Ako pak ima krivnje onda nije politička samo nego i kaznena a ŽIVI ZID je podnio prijavu protiv svih jerr Plenković ako je sve znao a mutilo se onda je SUUČESNIK u svemu i u uređenoj državi več bi bili u Remetincu!!! U normalnoj demkraciji več bi 50.000 ljudi tražilo odlazak vlade na ulicama!!!

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
15:33 14.05.2018.

Koli, zvekni guzonji šljagu ☺

DU
Deleted user
15:29 14.05.2018.

Kad god se nesto znacajno događa u drzavi istanbulska ..dalicka...predsjednica uvijek izocna ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije