Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Predsjednica i premijer stižu u potopljeni Zadar

Poplava u Zadru
Foto: Čitatelj/Saša Tokić
1/13
11.09.2017.
u 13:00

Uz predsjednika Vlade, na sastanak idu potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Premijer Andrej Plenković na putu je prema Zadru koji je jutros pogodilo jako nevrijeme, gdje će se pridružiti sastanku kriznog stožera oko 15 sati, priopćeno je u ponedjeljak iz Vlade.

Uz predsjednika Vlade, na sastanak idu potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ministar zdravstva Milan Kujundžić. Sastanak će se održati u prostoriji JVP-a Grada Zadra (Put Murvice 24), a bit će nazočni župan Zadarske županije Božidar Longin i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić, stoji u priopćenju.

U Zadar dolazi i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Poplava u Zadru
1/25

Komentara 17

ME
Meter
13:37 11.09.2017.

Idu kamo ih voda nosi

DJ
djakputnik
13:54 11.09.2017.

Fakat je ta poplava u Zadru vrlo atraktivna i zanimljiva.

DU
Deleted user
13:50 11.09.2017.

Dolazi premijer i predsjednica u Zadar? Dakle Pupovac i Kolinda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije