Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.11.2023. u 09:35

Službeni je portal Srpske pravoslavne crkve, ponukan upravo primjerom redovnice iz osnovne škole Lapad u Dubrovniku 18. studenoga objasnio pravoslavni, dakle kršćanski stav o jogi.

Komentara 7

JM
JMN
12:46 23.11.2023.

Religiozni i sekularni aspekti joge se ne mogu razdvojiti. To je svakom upućenom teologu i filozofu kristalno jasno. Uostalom, da ih je moguće razdvojiti, onda bi se takvo "samo" vježbanje zvalo drugačije, a ne joga.

Avatar Barbie*
Barbie*
19:40 23.11.2023.

Jedno je fizička vježba, a drugo je upuštanje u meditaciju..

GO
goran2hr
10:15 23.11.2023.

Joga počinje kao neko vježbanje, istezanje, protezanje, ali nakon toga dobiva i jednu duhovnu dimenziju neprimjerenu katolicima, osobito svećeniku ili časnoj. Dotična može trčati, igrati rukomet, stolni tenis, bacati boće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije