Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gravitacija ne postoji

Poznati reper i manekenka složni: Zemlja je ravna ploča, a sve ostalo su svjetske laži

Tila Tequila
Foto: Tony DiMaio/Press Association/PIXSELL
1/3
30.04.2018.
u 16:24

Sjeverni pol je sredina, a Južni pol okružuje Zemlju ogromnim ledenim zidom. Zato sve velike svjetske vlade tamo postavljaju svoje baze, zaključio je.

Za vikend je u engleskom Birminghamu održana konferencija kojoj je nazočilo 200-ak posjetitelja kako bi raspravljali o tome jesu li tisućljetna istraživanja koja govore o Zemlji kao okruglom planetu kriva?

Moderator konferencije Gary John rekao je kako se "ljudi bude i počinju shvaćati zašto istina o teoriji "ravne ploče" i kako ona smeta svjetskim vladama".

- Opovrgnuo sam planetarno kretanje, korištenjem Nikonovog fotoaparata i aplikacije. Moje istraživanje uništava kozmologiju velikog praska. Podupirem ideju da gravitacija ne postoji i jedina prava snaga u prirodi je elektromagnetizam. Postoji velika mogućnost da se Zemlja zapravo kreće prema gore, i to nas čuva' priklonjenom ', a ne gravitacija, rekao je član Državne zdravstvene organizacije Britanije David Marsh

Zadnjih godina zagovaratelji ove teorije sve su glasniji te ih je sve više, a među njima ima i dosta poznatih osoba. 

Još 2015. godine reper B.o.B na Twitteru je iznio svoj razlog zbog kojeg misli da je Zemlja ravna ploča.

-Nemojte vjerovati u ono što govorim već istražite. Koliko god da ste u zraku, horizont je uvijek u visini očiju...oprostite, ali ne želim vjerovati u najveću laž ikada, poručio je reper te objasnio kako zapravo Zemlja izgleda.
- Sjeverni pol je sredina, a Južni pol okružuje Zemlju ogromnim ledenim zidom. Zato sve velike svjetske vlade tamo postavljaju svoje baze, zaključio je. 

Njegova istomišljenica je i Tila Tequila, reality zvijezda i manekenka koja je izbačena iz Celebrity Big Brothera nakon što su u javnost izašle njene slike gdje je odjevena u nacističkog vojnika pozirala kraj slike koncentracijskog logora u Auschwitzu uz poruku "Zašto suosjećam s Hitlerom".

Tequila je također putem Twittera poručila kako će prestati pričati o "teoriji ravne Zemlje" kada joj "netko napokon pokaže sliku horizonta s krivuljom".

Komentara 24

LU
lucio2
17:09 30.04.2018.

Večernjakov natječaj: Kako nisko možemo pasti kao ‘novinari’?

DU
Deleted user
16:47 30.04.2018.

Jbno, a vi kao "odgovorni" medij takvim likovima dajete besplatni PR.....vrh. Promicati ovakve neopjevane budale.

Avatar Pončo
Pončo
17:24 30.04.2018.

Bit će da je i ona ravna kao daska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije