Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi joj kazna

Požega: Vlasnica držala psa bez nadzora, on napao i ugrizao 35-godišnjakinju

Udbina: Staricu nasmrt izgrizli pastirski psi
Zeljko Mrsic - 24sata
30.08.2023.
u 09:21

Vlasnici psa je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U utorak 29. kolovoza 2023. oko 13.15 sati u Požegi u Ulici Miroslava Krleže, 59-godišnjakinja je držala psa bez nadzora. Pas je zatim napao i za ruku ugrizao 35-godišnju ženu.

59-godišnjakinji koja nije nadzirala psa je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navode iz Policijske uprave požeško-slavonske.

>> VIDEO Ženi iz mozga izvukli živog, osam centimetara dugog crva

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
09:31 30.08.2023.

Trebalo bi napisati kaznu i unuku mog susjeda jer je nahuškao psa protiv mene, kad god prođem pored kuće taj pas bezobrazno počne lajati na mene samo što me ne udari kap, dok na druge ne laje ! U više navrata sam tog klinca upozorio da ga makne i zatvori u kuću, međutim on se oglušio i dalje tjera po svom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije