Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema otvorenog plamena

Požarište u Lokva Rogoznici za sada pod kontrolom: 'I večeras će ga gasitelji čuvati'

Vatrogasci gase veliki požar koji je sinoć planuo u Lokvi Rogoznici
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
12.01.2022.
u 22:14

Požar koji je buknuo na predjelu Ivašnjak, večeras ulazi u treći dan. Izgorjelo je oko 110 hektara mlade i guste borove šume, makije i niskog raslinja

Stanje na požarištu u Lokva Rogoznici u srijedu navečer je bolje, požar je pod nadzorom gasitelja i nema otvorenog plamena ni dima, doznaje se u županijskom Vatrogasno-operativnom centru Split.

Veći dio vatrogasnih snaga je tijekom popodneva povučena s terena, na kojem su ostali domicilni gasitelji s područja Omiša.

VIDEO Pogledajte dramatičnu snimku požara u Lokvi Rogoznici: "Bižimo ća!"

"Požar još uvijek nije lokaliziran već pod nadzorom gasitelja. I večeras će gasitelji s omiškog područja čuvati požarište koje je za sada pod kontrolom", rekao je večeras Hini zapovjednik DVD-a Omiš Višeslav Pešić. Nešto poslije 20 sati na području požarišta opet je zapuhala jaka bura.

Požar koji je buknuo na predjelu Ivašnjak u Lokvi Rogoznici, večeras ulazi u treći dan. Izgorjelo je oko 110 hektara mlade i guste borove šume, makije i niskog raslinja. S vatrom i orkanskom burom se borilo više od stotinu vatrogasaca koji su na teren stigli s 40-ak vozila s područja gotovo cijele Dalmacije.

VIDEO Požar u Lokvi Rogoznici: Vatra se primicala kućama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije