Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalila i štalu

Uhvaćena piromanka! Izazvala je sedam požara kod Šibenika

Požar - vatrogasci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
25.07.2017.
u 10:09

Istragom je utvrđeno da je osumnjičena od 18. do 23. srpnja u mjestima Relje i Junakovići šest požara izazvala na privatnim parcelama mještana, no vatra se nije znatno proširila zbog samoorganizacije i brze intervencije vlasnika tih površina.

Šibensko-kninska policija pritvorila je 51-godišnju ženu zbog sumnje da je prošlog tjedna otvorenim plamenom namjerno izazvala sedam požara na području Dubrave kod Šibenika.

Policija jeizvijestila kako je istragom utvrđeno da je osumnjičena od 18. do 23. srpnja u mjestima Relje i Junakovići šest požara izazvala na privatnim parcelama mještana, no vatra se nije znatno proširila zbog samoorganizacije i brze intervencije vlasnika tih površina.

Požar - vatrogasci
1/38

Zapalila je i jednu štalu, a vatru su prvi primijetili i ugasili policajci koji su bili u preventivnom obilasku tog područja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom predana pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

Ključne riječi

Komentara 81

LU
lunar777
10:53 25.07.2017.

Ime i prezime?

Avatar possibilis
possibilis
10:21 25.07.2017.

U kaznu svakako ukljuciti posumljavanje.

BI
billynik
11:09 25.07.2017.

Zašto tajite njeno ime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije