Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iza rešetaka

Pritvorena žena koja je kod Benkovca izazvala dva požara

Požar - vatrogasci
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.07.2017.
u 17:58

Policija je osumnjičenu kazneno prijavilla za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je predana pritvorskom nadzorniku.

Zadarska policija pritvorila je 45-godišnju ženu zbog sumnje da je prije dva dana, paleći korov u mjestu Lisičići kod Benkovca, izazvala požar u kojemu su stradale masline dvojice njenih sumještana.

 Policija je osumnjičenu kazneno prijavilla za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je predana pritvorskom nadzorniku.

Vatrogasci su na požarištu intervenirali u dva navrata, budući da se požar, koji je izbio u 11,30 sati i ugašen u 13,20 sati, nešto kasnije ponovno aktivirao, vjerojatno jer je vatra i dalje na jednom dijelu tinjala. U potpunosti su vatrogasci požar ugasili oko 15 sati.

U požaru je oštećeno više maslina u vlasništvu dvojice sumještana 45-godišnjakinje iz Lisičića, a ukupna opožarena površina je 300 puta 200 metara.

Požar - vatrogasci
1/7
Požar - vatrogasci
1/1

 

Komentara 95

ŠT
ŠtoReći
14:50 22.07.2017.

tko god ...zatvoriti i pustiti kada narastu borovi,maslinici kao što su bili..

PO
pozornik66
14:24 22.07.2017.

Ime i prezime molim

Avatar Moodleen
Moodleen
14:24 22.07.2017.

Pokvaril joj se traktor, nije mogla u "otadžbinu", pa se malo raspiz... Poslat ju zračnom linijom u rodni kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije