Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PODRUČJU RUPOTINA

Buknuo požar kraj Splita, vatra prijetila kućama

Požar, Rupotine
Foto: Facebook/Screenshot
24.07.2017.
u 22:23

Vatra je usmjerena u suprotnom smjeru od kuća, prema Klisu

Veliki požar u Rupotini kod Splita buknuo je u ponedjeljak navečer, a na terenu ga gase vatrogasci s čak 12 vozila, informacije su iz Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita.

 

Požar je buknuo u 21,18 sati, a u ovim trenutcima ugrožene su čak i kuće. Vatrogasci su istaknuli da intenzivno rade na gašenju vatrene buktinje, ali još ne mogu reći koliko će im trebati vremena da požar ugase.

Da je riječ o požaru većih razmjera dovoljno govori podatak da se vatra vidi čak i u nekim dijelovima Splita u kojemu puše i bura koja svakako ne pomaže vatrogascima.

Prema najnovijim informacijama, požar je lokaliziran.

Požar, Rupotine
1/21

 

Komentara 46

B2
bokida 2
23:01 24.07.2017.

Sada će to pogasiti Pametni i onaj sirotan šta je mumljao na obali.

NE
Neonacionalist
23:14 24.07.2017.

Ovo je Teroristički napad na Hrvatsku i to ciljani i planirani u srcu turističke sezone ali to se prešučuje te treba angažirati sve mjerodavne službe da se otkrije tko stoji iza tih napada ako su one to uopce u stanjuu , hrvatske obavještajne službe i oružane snage odnosno čitavi sustav sigurnosti i obrane su sustavno uništavane od 2000. naovamo i sada se najbolje vidi koliko su nespremne za izazove , možemo se samo nadati da neće biti i gorih stvari jer bojim se da je spremnost našeg devastiranog sustava sigurnosti da odgovori mogučim izazovima slaba i nedostatna a upravo ovakvi slučajevi to najbolje otkrivaju . Moguće je da postoje i određene snage kojima smeta konačno donesena strategija o nac.sigurnosti , ministar obrane koji konačno radi svoj posao kao i jačanje hrv.oružanih snaga podizanjem vojnog proračuna za koji se on uspio izboriti, nabavka novih borbenih zrakoplova, itd.

DE
derin
22:54 24.07.2017.

Dotle jedni gase, a gradonačelnik rješava karepovac, nove hidrante i nova zapošljavanja vatrogasaca, SDP-vci vicu po rivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije