Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anketa

Povjerenje u Vladu tone, rejting HDZ-a stagnira, a SDP-a pada

kosor milanovic
Željko Hladika/Pixsell
VL
Autor
Jasmina Popović
30.09.2010.
u 20:29

Rejting HDZ-a je na stabilnih 26%, dok je rejting SDP-a ovaj mjesec nešto niži nego prethodnih mjeseci i iznosi za rujan 31%.

Povjerenje u Vladu i dalje tone, rejting premijerke i dalje pada – pokazuju rezultati mjesečne ankete koju Ipsos Puls radi za Novu TV.

No unatoč tome, rejting HDZ-a je na stabilnih 26%, dok je rejting SDP-a ovaj mjesec nešto niži nego prethodnih mjeseci i iznosi za rujan 31%.

Nakon duljeg vremena uočava se blagi rast rejtinga HSP-a, pogotovo kada se biračima ponude koalicijske liste i blagi pad HDSSB-a.

Od neparlamentarnih izazivača najjača je koalicija umirovljeničkih stranaka i udruga Umirovljenici zajedno.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar comparator
comparator
20:34 01.10.2010.

Nova tv je kao neka srpska tv pa me naručena anketa ne čudi.Zanimanje za rejting je baš smiješna jer normalno bi bilo da je zainteresiranost u medijima usmjerena ka afirmativnim elementima kojima vlada teži.Izgleda da nas mediji podcjienjuju nudeći nam krive teme.

I4
IQ 40
21:38 30.09.2010.

Josipovic ne moze preduzeti ni seksualni udar, a za vojni odmah bi poceo da serucka

UK
Ugo Kajvez
00:05 01.10.2010.

Samo onaj tko je na tintaru pao s drveta može vjerovati jednim ili drugima ........ moje povjerenje ni jedan ni drugi neće NIKADA više dobiti .. pa čak ni tad !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije