Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio ženu i sebe

VIDEO Mještani Bisaga u šoku nakon tragedije: 'Čuli smo prasak, zapomaganje pa bombu'

Bisag: Muškarac bombom ubio bivšu partnericu i sebe
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
01.07.2023.
u 15:13

Sigurnu smrt jedino je navodno izbjegla djevojka, kćer 48-godišnjakinje koja je uspjela pobjeći prije nego što je došlo do eksplozije, mještani su ispričali što se dogodilo

Mještani Bisaga i dalje ne mogu doći sebi nakon velike tragedije koja je pogodila njihov kraj, i to nakon što je 56-godišnji muškarac ručnom bombom ubio sebe i 48-godišnju ženu. Sigurnu smrt jedino je navodno izbjegla djevojka, kćer 48-godišnjakinje koja je uspjela pobjeći prije nego što je došlo do eksplozije. 

- Bilo je oko 23.30 sati. Čuo se prasak, pa se čulo zapomaganje i civljenje. Strašno nešto. Ja sam mislio da su to djeca jer kraj školske godine, a igralište je u blizini. Za nekoliko sekundi se čula bomba. Katastrofa - ispričao je susjed obližnje kuće u kojoj je došlo do eksplozije. Dodao je kako se navodno radi o muškarcu koji je bio u prijevremenoj mirovini, a ranije je radio u vojsci, što bi moglo objasniti otkud mu ručna bomba. 

Prvo su dotrčali drugi susjedi, kazao je, a onda su stigli i oni

- Kad smo došli, imali smo što vidjeti. U stanu je to napravio. Sa sjekirom je razbio balkonska vrata, mala je počela vikati. Tu je onda pokojna mama skočila i malu potjerala tetku koji je preko puta. Uspjela je pobjeći. Svi smo potreseni, to još nismo imali u ovom kraju - ispričao je. 

Inače, u tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog kaznenog djela. Drugi susjedi također su ranije za Večernji list ispričali detalje, navodeći kako se radilo o problematičnom muškarcu.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije