Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi krim istraživanje

Kraj potrage: Policija uhitila bivšeg policajca koji je pucao u Trogiru

Branko Mamić
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/12
01.07.2023.
u 14:21

Muškarac je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Pronađeno je i osobno vozilo.

"Danas, 1. srpnja 2023. godine oko 13:40 sati policijski su službenici na području Prapatnice pronašli muškarca za kojim su tragali od četvrtka, 29. lipnja 2023. godine", javila je splitska policija. Muškarac je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Pronađeno je i osobno vozilo.

Policijski službenici će temeljem naloga suda obaviti pretragu vozila.

"Zahvaljujemo građanima na suradnji i strpljenju prilikom provedbe mjera traganja za počiniteljem", dodala je policija koja je danima upozoravala građane da se osumnjičenom za pucnjavu u Trogiru ne približavaju ako ga ugledaju već da jave sve informacije policiji. Od četvrtka je Branko Mamić bio u bijegu, nakon što je oko podneva na motociklu upucao mladića (32) koji se s otvorenim prozorom sjedio u automobilu. 

Lokalni mediji pisali su da je okidač za pucnjavu bila ljubomora, odnosno da si je napadač umislio kako je mlađi muškarac ljubavnik njegove supruge. Na mobitelu svoje supruge navodno je svojedobno našao emotikone srca. Napadač je inače bivši policajac, a već je bio u istražnom zatvoru i to zbog obiteljskog nasilja. Navodno je i tada razlog za nasilje bila njegova ljubomora. Svojim bivšim kolegama, osumnjičeni je uspješno bježao od četvrtka.  


 

Ključne riječi

Komentara 5

ST
starsandstripes
14:40 01.07.2023.

steta ...trebao se boriti i da mu zveknu metak u čelo i čiča mića gotova je prila

ZI
ziva__istina
19:27 01.07.2023.

Sad ga pustite da se brani sa slobode. Jos ako se izjasni da je LGBTX++ necete ga smijet ni u oci pogledat.

VN
vnblg197
22:00 01.07.2023.

Ljubomora je teška bolest. Tko pronađe lijek, nobel mu je zagarantiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije