Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNA NAKNADNA PODRHTAVANJA

Potres pogodio Albaniju: 'Nadamo se da će uskoro prestati tresti, bojimo se za djecu'

Foto: EMSC
23.03.2023.
u 07:11

Na stranici EMSC-a brojni su ostavljali komentare nakon inicijalnog potresa od 4,7 po Richteru

Albaniju je u noći pogodio snažan potres magnitude 4,7 po Richteru. Epicentar potresa u 1:43 u noći bio je nedaleko od malog mjesta Ersekë na granici s Grčkom, a nakon njega uslijedila su brojna slabija podrhtavanja.

EMSC javlja da je epicentar na dubini od pet kilometara. Na toj stranici ljudii su ostavili više desetaka komentara. Kažu da se potres osjetio jako, te da je bio kratak.

"Nadamo se da će teršnja uskoro prestati, bojimo se za djecu. Bože, čuvaj našu djecu" zavapio je netko. "Bilo je zastrašujuće. Psi u susjedstvu počeli su lajati malo prije potresa", posvjedočio je netko drugi. Većina komentatora piše da su se osjećali uplašeno i da ih je potres probudio.

Jedna se osoba našalila "Stavite salame u džepove da vas potražni psi lakše nađu", no većini ipak nije bilo do smijeha.

VIDEO U Hatayu se srušio luksuzni stambeni blok koji je trebao biti 'otporan na potres'

 

Ključne riječi

Komentara 2

MT
makan tahi
08:01 23.03.2023.

bez brige , neće prestati, taman je krenulo

JO
JOZO
17:24 23.03.2023.

Neće to prestati tako skoro .Jadni ljudi . Mislim da tu HAARP i možda slične tehnologije velesila imaju veliku ulogu. U igri je formiranje novog svjetskog poretka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije