Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČUO SE HITAC'

Traje potraga u Novskom ždrilu za pilotom kanadera

Potraga za pilotom
Foto: Slavica Vuković
1/9
02.11.2017.
u 17:24

Policija je dobila dojavu očevica o čovjeku koji je sjeo na rub starog Masleničkog mosta

Letačke posade 93 zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika  danas, u  četvrtak 2. studenoga 2017. s helikopterom BELL-206 B i avionom Pilatus PC-9M nastavile su opsežnu akciju pretraživanja iz zraka šireg područja akvatorija od Novigrada do Raba tragajući za nestalom osobom. 

Najvjerojatnije tragaju za svojim kolegom, pilotom kanadera čiji je nestanak prijavila obitelj u ponedjeljak poslije podne. Malo kasnije policija je dobila dojavu očevica o čovjeku koji je sjeo na rub starog Masleničkog mosta.

Čuo je hitac nakon čega je nepoznati pao u more. Od tada traje potraga u kojoj sudjeluju i ronioci, policijski službenici i očevidne ekipe MUP-a i Vojne policije te brodovi Policijske uprave zadarske i Lučke kapetanije kao i novigradske ribarice. Akciji su se priključili i ronioci Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, te ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja iz Zadra, Gospića, Duge Rese i Karlovca.

Iz MORH-a su priopćili kako postoje indicije da se radi o pripadniku 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO, za kojeg je prijavljen nestanak u ponedjeljak, 30. listopada 2017. godine.

Komentara 1

DE
deda1234
07:09 03.11.2017.

Na sta je ovaj narod natjeran!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije