Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

“Posudili” audi A6 kojim su odlazili na preodgoj

Zeder, auto
12.02.2010.
u 15:48

U Zvonimirovoj su primijetili automobil s ključevima u kontakt-bravi, iskoristili priliku i naizmjence se vozili, a jedan od 16-godišnjaka autom je odlazio na redovite odgojne tretmane.

Dvojicu šesnaestogodišnjaka sumnjiči se da su 27. siječnja u Zvonimirovoj ulici ukrali audi A6, a nakon krađe koristili su ga sve do srijede. Naime, krajem siječnja u Zvonimirovoj su primijetili automobil s ključevima u kontakt-bravi i odlučili iskoristiti priliku. Kada su sjeli u audi i upalili ga, primijetio ih je konobar kafića "Pešćenica".

Pokušao je spriječiti dvojicu maloljetnika, ali mu to nije pošlo za rukom pa su se odvezli i, čini se, sve do srijede uživali vozikajući se “svojim” novim automobilom. Jedan od njih čak je, kako doznajemo, audijem odlazio na redovite odgojne tretmane u Dom za odgoj djece i mladeži u Dugavama. Nakon dovršene obrade obojica su odvedena istražnom sucu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
16:20 12.02.2010.

Prilika čini lopova.

Avatar vaksalainen
vaksalainen
16:35 12.02.2010.

istina... prilika cini lopova... a buduci da je A6 vec ozbiljan auto, pitanje je i odakle ga je vlasnik \'posudio\'. no tko zna, mozda je stvarno jedan od rijetkih koji ga je posteno zaradio..

VI
vitos
09:59 13.02.2010.

Prlika čini lopova? Je li bi i ti ukrao auto da ti je tako serviran sa ključevima u bravi? Auto ili bilo što drugo? Prilike i jesu samo za lopove, a pošten čovjek je uvijek pošten!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije