Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.01.2016. u 11:28

Ovo nije prvi put da Grmoja zbog svojih optužbi bez ikakvih dokaza ide na USKOK dati iskaz. Istražitelji su ga bili pozvali i u sklopu istrage o navodnom trgovanju mandatima prije nešto više od mjesec dana...

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja kaže da ima indicije i sumnje da je čelnik Mosta Božo Petrov nezakonito praćen i prisluškivan, ali za to, sam priznaje, nema nikakvog dokaza.

No to ga nije spriječilo da takve ozbiljne optužbe iznese javno. I sad se naveliko piše i govori o tom navodnom nezakonitom djelovanju PNUSKOK-a koji su navodno zloupotrijebile vlasti na odlasku kako bi praćenjem i prisluškivanjem Petrova doznale kome će se u poslijeizbornim pregovorima prikloniti Most.

I ne samo da se o tome piše i govori nego se i USKOK time bavi. Grmoja je pozvan na razgovor s istražiteljima, da im iznese sve što zna o tim optužbama. A njima nije mogao ništa više reći od onoga što je rekao javno. Ima sumnji, ali nema dokaza. Grmoja svoje sumnje crpi iz neke anonimne prijave koja je poslana saborskom Odboru za nacionalnu sigurnost, a koju je mogao napisati bilo tko i u njoj reći bilo što. 

No to nije prvi put da Grmoja zbog svojih optužbi bez ikakvih dokaza ide na USKOK dati iskaz. Istražitelji su ga bili pozvali i u sklopu istrage o navodnom trgovanju mandatima prije nešto više od mjesec dana kad je tvrdio da je SDP zastupnici Mosta nudio bilo što za potporu u Saboru. 

Istraga je pokazala da trgovanja mandatima nije bilo. Iz svega navedenog, postoje jasne indicije i sumnje da glasnogovornik Mosta Grmoja već drugi put nepotrebno i lažno uznemirava javnost.

>>Grmoja: Ostojićeva nervozna reakcija pokazuje da su moje sumnje opravdane

>>Ranko Ostojić: Bio bi red da se Grmoja i ja suočimo i da vidimo tko govori istinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije