Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Punio džepove

Poslovođa iz dućana pronevjerio 77 tisuća eura

Euri u blagajni ugostitelja
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
21.03.2023.
u 11:14

Zadržavajući dnevni utržak trgovine za sebe, poslovođa dućana u Stonu oštetio je poslodavca za gotovo 77 tisuća kuna. Policija je provela kriminalističko istraživanje i podnosi protiv osumnjičenog kaznenu prijavu za pronevjeru

Ponesena je kaznena prijava protiv 30-godišnjaka zbog sumnje da je pronevjerio gotovo 77 tisuća eura iz dućana. Policija iz Stona dovršila je kriminalističko istraživanje kojim je  utvrđeno kako je osumnjičeni, kao zaposlenik trgovačkog društva koje se bavi prodajom prehrambenih proizvoda, obavljajući poslove poslovođe i ujedno zadužen za preuzimanje dnevnog prometa te dostavu istog u banku ili poštu, protupravno prisvojio novčani iznos od 76.570,77 eura (gotovo 577 tisuća kuna). Istraga je pokazala kako je od 13. listopada do 9. prosinca 2021. gotovo svaki dnevni utržak trgovine zadržao za sebe, iako je znao da ga je bio obvezan položiti na žiro račun trgovačkog društva. Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu.

VIDEO: Socijalni radnik Zlatko Lovrić svjedočio na suđenju Zavadlavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije