Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivao

Poslao joj fotografiju svojih genitalija pa poludio zbog njezine brutalne osvete

prepiska na Imguru
Foto: Imgur
1/6
21.03.2018.
u 09:15

Mladić po imenu Hank javio se djevojci s kojom je išao u srednju školu u nadi kako će izaći s njime, no ovakav rasplet sigurno nije želio

Američka studentica po imenu Tamira na Imguru je podijelila nevjerojatno iskustvo koje je imala s bivšim kolegom iz škole s kojim je pohađala nekoliko predmeta.

Na mobitel je, naime, dobila poruku od mladića po imenu Hank koji joj se počeo udvarati. Kako nije imala njegov broj mobitela, objasnio joj je da su zajedno išli u srednju školu te je podsjetio tko je.

Pohvalio joj se kako je 'dobio 20 kilograma mišića' i diplomu te da se 'napokon osjeća da je zaslužuje' pa joj se zbog toga javio.

Nakon što mu je djevojka odgovorila kako nije zainteresirana za vezu jer je nedavno imala težak prekid te da je posvećena fakultetu, mladić nije odustajao. Nakon još su izmijenili još nekoliko poruka i nakon što mu je ona rekla da se ne može više dopisivati te da mora ići, Hank joj je poslao fotografiju svojih genitalija.

Tamira je, očekivano, ostala u šoku te mu je napisala kako joj nije imao niti pravo poslati poruku te da je užasno to što joj šalje takvu fotografiju nakon što je ona cijelo vrijeme bila ljubazna prema njemu i na lijep način mu pokušala objasniti da nije zainteresirana za vezu s njim.

Hank ju je nakon toga počeo vrijeđati govoreći joj kako 's takvim ustima ne bi mogla nikada imati mladića kao što je on', Tamira se odlučila na drastičan potez.

Na Facebooku je pronašla njegovu baku te joj je poslala cijelu prepisku uključujući i fotografiju genitalija koju joj je poslao.

Tamira mu je napisala što je učinila, a Hank se odmah uspaničario, no reakcija njegove bake iznenadila je sve.

Prvo se Tamiri ispričala što je doživjela tako nešto, no na kraju joj je napisala da razmisli o viđanju s njezinim unukom jer će 'dečki uvijek ostati dečki' što je djevojku šokiralo gotovo jednako kao i fotografija genitalija.

Cijelu njihovu prepisku možete pročitati ovdje.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način saznali da ih voljena osoba vara

prepiska na Imguru
1/10

Komentara 7

SO
SoloHan
11:48 21.03.2018.

Neka si im pokazala Karolina, sad više niko nikada ne može reć da si ti sprdačina od novinarke, Petrijevci umiru od ponosa.

DU
Deleted user
12:18 21.03.2018.

Jesenti milu bigulicu, vrla novinarska poslenica Lubina Karlonica naš je medijski idol. O tome nema dvojbe ni rasprave. Naime, ako nas mediji već "po difoltu" moraju zaglupljivati, onda je u svakom slučaju bolje, čak i nekako ljudskije, da to čini pronicava Lubina Karolinica negoli, na primjer, one feminističke oštrokondže Sarnavka Sanjica ili Borić Radojčica. Tako mislimo mi natražnjaci, zatucanci, zadrti ognjištari, populisti i klerikalci koji, unatoč svemu ili upravo zbog toga, u demokratskom društvu imaju neotuđivo pravo izricati svoja stajališta. Zar ne da imaju, ili možda ipak nemaju to pravo?

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
11:01 21.03.2018.

Baba kraljica hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije