Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao policiju

Šetao šumom sa psom pa naišao na nešto neočekivano

01.12.2017.
u 08:54

Muškarac je odmah pozvao policiju

Tijekom šetnje šumom sa svojim psom, muškarac iz Oregona naišao je na neobično otkriće. 

Na nizbrdici među drvećem, ugledao je Porsche 924 coupe okrenut na krov. Poslije se ispostavilo da je riječ o automobilu ukradenom prije gotovo 30 godina s parkirališta kina u Medfordu, piše CBS news

Muškarac je odmah pozvao policiju. "S obzirom na to da se automobil nalazio nasred nizbrdice, bilo ga je gotovo nemoguće uočiti s ceste", stoji u priopćenju iz šerifova ureda. 

Detektivi su pretražili automobil te nisu pronašli nikakve ljudske ostatke, a za kosti koje su se nalazile u blizini vozila utvrđeno je da su pripadale jelenu. 

Iz šerifova ureda rekli su da se vozilo na tom mjestu nalazilo dulje vrijeme te da su mu registarske pločice istekle još 1991. Nisu otkrili jesu li došli do vlasnika kojem je Porsche ukraden 20. siječnja 1991. godine

Policija sada radi na uklanjanju oštećenog vozila bez oštećenja šume. "Položaj vozila na ovakvom terenu predstavlja probleme i za logistiku i za okoliš, radimo na pronalasku najboljeg rješenja", rekli su iz šerifova ureda. 

Pogledajte i video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 2

Avatar KISELI
KISELI
11:09 01.12.2017.

Jelen mi je sumnjiv

SU
Superman1
10:12 01.12.2017.

Sa ovako lošim gumama nije ništa neobično da je sletio. Više su za terence nego za porše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije