Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Porfirije, miljenik zagrebačkih pacifista i ljubitelj desanta

storyeditor/2024-03-23/PXL_180221_31871445.jpg
24.03.2024.
u 10:24

Posljednji u nizu kukavnih skupova odvio se prošli tjedan kada je Vučić, uz teškašku potporu Dodika, zavapio Porfiriju da im da blagoslov i podršku SPC-a za nekakav Sabor Srba

Ima po svijetu naroda koji teško žive, čiji je opstanak ugrožen ratom, klimom ili siromaštvom, ali malo tko toliko kukumiče nad svojom sudbinom kao vođe srpskog naroda – političari, ali i vjerski vođe. Ne prođe nikad mjesec dana a da nas Vučić, Dodik, Pupovac, Mandić ili Porfirije na podsjete na težak položaj Srba po "vascelom svetu" i pozovu narod na nekakvu mobilizaciju, a istovremeno su im usta puna floskula o miru, bratstvu, jedinstvu i tapšanja po ramenu kako oni nikada nisu, neće i ne bi nikoga napali, a to što većinu budžeta troše na bombe je šega.

Posljednji u nizu kukavnih skupova odvio se prošli tjedan kada je Vučić, uz teškašku potporu Dodika, zavapio Porfiriju da im da blagoslov i podršku SPC-a za nekakav Sabor Srba koji se mora održati poradi opstanka tog naroda. A taj mili, dobri, miroljubivi Porfirije, ljubitelj desanta i miljenik zagrebačkih pacifista i salonskih ljevičara koji su ga rado vodili na štrukle i čvarke, očito i sam postaje dijelom opasne zamisli o "srpskom svetu".

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
11:23 24.03.2024.

Eto, sad vidimo za koga zapravo navijaju oni koji s Zagrebu pripadali Porfirijevom "kružoku".

KU
kuramela
12:39 24.03.2024.

Opet se nešto kuha, a vlada tišina !

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:04 24.03.2024.

Nitko nije ljubio Porfirija kao Kolinda i hadezeovci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije