Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog 4000 kuna

Porezna zatvorila Haciendu u Vodicama

hacienda (1)
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.08.2013.
u 16:42

Nakon hvarskog Carpe Diem Beacha, Porezna uprava zatvorila je danas i poznati noćni klub Hacienda kod Vodica.

Nakon hvarskog Carpe Diem Beacha, Porezna uprava zatvorila je danas i poznati noćni klub Hacienda kod Vodica, javlja Dnevnik.hr. Klub je zatvoren jer su u blagajni navodno pronađene četiri tisuće kuna viška. Hacienda će biti zatvorena ovog vikenda, a u ponedjeljak ponovno otvara vrata.

U petak je u Vodicama trebala nastupati Severina, a koncert je sada odgođen za sljedeći petak, 23. kolovoza. Objavljeno je to i na službenoj Facebook stranici pjevačice.

Prije nekoliko dana i Carpe Diem Beach je zapečaćen i to zato što je pronađeno 100 tisuća kuna viška. Iz kluba su pak rekli kako se radi o tehničkoj grešci koja se dogodila na dan posjeta poreznika, zbog čega su oni ustanovili određeni iznos viška.

>>Hvarski gradonačelnik o Carpe Diem Beachu: Reda mora biti!

>>Linić: Imali su 120.000 kn viška. Carpe Diem: Ugasio nam se tablet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije