Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DVA TJEDNA

Popularnom brendu sportske odjeće opet se 'omaklo'! Proizvodi Nikea opet se mogu kupiti po niskim cijenama

Foto: Richard B. Levine/PIXSELL/Nike
1/3
01.01.2023.
u 23:10

Cijene se u trenutku pisanja ovog teksta još nisu vratile ''na staro'' tako da svi ljubitelji Nikea mogu sami vidjeti ponudu na internetskim stranicama

Greška popularne trgovine sportske odjeće Nike nakratko je prije koji tjedan razveselila kupce nakon što su na svojoj internetskoj stranici cijene proizvoda naveli u kunama, a oni su trebali biti izraženi u eurima. Pomalo neobično, Nikeu se to ponovno dogodilo.

Tako se još uvijek omiljeni proizvodi, koji bi inače u kunama prelazili tri znamenke, sada mogu kupiti po znatno nižim cijenama. Primjerice, njihov bestseller tenisice Nike Air Force inače bi koštale 129,99 eura, a sada se mogu kupiti za samo 129,99 kuna. 

Foto: Nike

Nije poznato zbog čega se već po drugi puta ovom popularnom brendu ''omaklo'', čime su u riziku gubitka velikog iznosa novca, no u prošlom navratu kupci su ubrzo bili razočarani jer im je nakon obavljene narudžbe stigla obavijest kako je ''artikl nažalost rasprodan'' te im je narudžba otkazana. 

Cijene se u trenutku pisanja ovog teksta još nisu vratile ''na staro'' tako da svi ljubitelji Nikea mogu sami vidjeti ponudu na internetskim stranicama, a nije poznato hoće li i kupcima ponovno stići isti e-mail.

Ipak, ranije je predsjednica Hrvatske udruge za zaštitu potrošača pojasnila za Večernji list kako ovo nije prvi put da su se susreli s takvim situacijama, navodeći kako kupci, koji su stupili u kontakt s Udrugom, a kojima je stigao takav e-mail imaju svako pravo poslati Nikeu e-mail u kojem navode da su se konzultirali s Udrugom te da im je objašnjeno da oni imaju pravo dobiti robu po cijeni koju su vidjeli, o čemu više možete pročitati OVDJE.

>> VIDEO Nevjerojatni prizori: Gradić u regiji Niagara u Kanadi, potpuno je okovan ledom

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sasha68
13:47 02.01.2023.

blokirali su kupnju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije