Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog otkaza?

Popeo se na zgradu suda u Bujama, skočio i teško ozlijedio

'za doroteju jendric - pod- 150903- virovitica  - osoblje hitne sluzbe u akciji  snimio:_dragutin santosi hitna pomoc'
''
05.10.2012.
u 22:11

Iako policija nije željela otkriti identitet stradalog niti motive koji su ga nagnali na očajnički čin, pretpostavlja se da je nemilom događaju prethodio nedavni otkaz i teška financijska situacija u kojoj se stradali zatekao.

Prava drama odvila se u petak oko 16.30 sati na zgradi Općinskog suda u Bujama. Naime, na nju se najprije popeo a potom pred malobrojnim svjedocima s nje skočio nepoznati muškarac u radničkom odijelu.

Piše to Glas Istre koji navodi da je muškarac s teškim ozljedama ležao na kolniku u trenutku dolaska policije i hitne službe koja ga je prevezla u riječku bolnicu.

Iako policija nije željela otkriti identitet stradalog niti motive koji su ga nagnali na očajnički čin, pretpostavlja se da je nemilom događaju prethodio nedavni otkaz i teška financijska situacija u kojoj se stradali zatekao.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Pronađen mrtav u Prečkom, sumnja se na samoubojstvo

Komentara 2

ST
SturmFührer
22:55 05.10.2012.

Nažalost, bit će toga još više. Ovo je tek početak :( Za takve stvari možemo zahvaliti prošloj vladi, a bome i ovoj novoj koja se ponaša kao brod bez kormilara.

SP
slučajni paradoks na vlasti
23:14 05.10.2012.

Ta crta našeg mentaliteta je totalno loša!! Umjesto da kažnjava sebe koji je žrtva bilo bi prirodnije da je pokušao kazniti onoga koga smatra krivim za gubitak radnog mjesta. Želim mu da preživi i da se nastavi boriti. Jer živott i nije drugo nego - borba!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije