Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi prevaranti

Ponudili "pomoć" pa mu ukrali 1300 kuna

kovanice
arhiva vl/ilustrativna fotografija
07.09.2010.
u 10:26

Dvojica kninskih maloljetnika pokrali su 39-godišnjeg pijanog Kninjanina. Bit će kazneno prijavljeni.

KNIN - U Kninu su dvojica maloljetnika kasno navečer ponudila pomoć vidno pijanom 39-godišnjem Kninjaninu, a onda su mu iz novčanika ukrali 1300 kuna, kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

U PP Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvije maloljetne osobe s područja Knina za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo krađe na štetu 39-godišnjaka iz Knina, ističu policajci, pojašnjavajući kako su u kasnim večernjim satima u Kninu u Masleničkoj ulici ponudili pomoć oštećenom te ga pokrali koristeći njegovo alkoholizirano stanje.

Maloljetni osumnjičenici bit će kazneno prijavljeni te će o tome biti obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku.

 

Komentara 2

VI
vidimškoj
12:36 07.09.2010.

i tako bi ih popija.

Avatar ivek
ivek
18:35 07.09.2010.

deckima bil malo dosadno.. kaj se poceli kuzit u djeparenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije