Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni zbog prinove

Ponosni otac: Plenković u Petrovoj bolnici posjetio suprugu i sina Ivana

Zagreb: Andrej Plenković posjetio suprugu u Petrovoj bolnici
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
31.03.2022.
u 09:58

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković imaju još dvoje djece, 4-godišnju djevojčicu Milu i 7-godišnjeg dječaka Marija

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio je danas u zagrebačkoj Petrovoj bolnici suprugu Anu i sinoć rođenog sina Ivana. 

Premijer Plenković sinoć je postao otac treći put. Informaciju je potvrdio glasnogovornik Vlade Marko Milić. 

– Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji – kazao je Milić. 

31.03.2022., Zagreb - Predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovic odlazi iz Petrove bolnice nakon sto mu je sinoc supruga Ana rodila sina Ivana. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Podsjetimo, početkom veljače objavljeno je kako je supruga premijera Ana Maslać Plenković trudna, a premijerova obitelj inače se rijetko pojavljuje u javnosti.

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković imaju još dvoje djece, 4-godišnju djevojčicu Milu i 7-godišnjeg dječaka Marija.

Komentara 28

BB
Bruno_Bear1
10:45 31.03.2022.

Ponosni otac i ponosni narod koji ima Plenkovića za premijera. Kako reče drugarica Željka Antunović na daleko nema nikog tko bi mu bio barem malo ravan

Avatar Asterix
Asterix
10:15 31.03.2022.

Čestitke mladom tati!

ZA
zagabria7
10:27 31.03.2022.

Čestitke, ali nije li to malo kasna dob za djecu. Dijete će već u tinejdžerskoj dobi imati starog oca. Ali u svakom slučaju sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije