Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU LUDI ZA NJIMA

Pomama za Lidl tenisicama: Kupe ih pa preprodaju, jedne se prodavale za gotovo 2500 eura

Lidl tenisice
ebay
19.11.2020.
u 12:09

Ispred poslovnica Lidla u Italiji su se stvarali dugi redovi, a razlog tome bile su tenisice koje su se razgrabile u nekoliko minuta.

Talijani su poludjeli za tenisicama iz Lidla koje se prodaju za 12.99 eura, a na eBayu se pak preprodaju i za više od 2000 eura.

Ispred poslovnica Lidla u Italiji stvarali su se dugi redovi, a razlog tome bile su tenisice koje su se razgrabile u nekoliko minuta.

Crveno-žuto-plave tenisice potom su osvanule na raznim oglasnicima gdje su se prodavale mnogo skuplje. Na eBayu jedan je prodavač tražio za njih čak 2480 eura.

Ipak, prosječno se prodaju za 50 do 100 eura što je također mnogo više od njihove redovne cijene u trgovinama.

Udruženje potrošača reagiralo je zahtijevajući od tužiteljstva i nadležnih tijela da istraže radnje koje su, kako su naveli, "očigledno na štetu potrošača" i da se blokiraju webovi i oglasi na kojima se ove tenisice prodaju po pretjerano uvećanim cijenama, piše N1.

Inače, pomame za Lidlovim tenisicama bilo je i u Belgiji, Francuskoj, Finskoj i Grčkoj.

Ključne riječi

Komentara 26

LO
Lolita3
13:19 19.11.2020.

fake news

DU
Deleted user
12:29 19.11.2020.

U čemu je problem? Netko tko ih kupi za 50€ ili više sam si je kriv. Zar je preprodavanje kriminal? Pa tako funkcionira sva trgovina na svijetu. Od trenutka proizvodnje do konačnog kupca ide puno ruku.

EL
EldersWisdom
18:02 19.11.2020.

Udrugu za zastitu potrosaca moze jedino zanimati ovo prikriveno oglasavanje sto je protuzakonito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije